ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Leadership - Pe înţelesul tuturor

by Neculai Fantanaru
leadership pe intelesul tuturor, neculai fantanaru, cum sa

Titlu original: Leadership - Pe înţelesul tuturor
Autor: Neculai I. Fantanaru
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-0-05386-9

Preţ: 45.00 lei
Preţ redus: 34.00 lei

 

De ce această carte când există poate sute de alte cărţi sau tratate referitoare la lideri şi leadership?

Parafrazându-l pe Oscar Wilde, m-am gândit că ar fi foarte bine ca fiecare individ să ştie "Ce înseamnă să fii lider", şi asta cu atât mai mult cu cât termeni precum lideri şi leadership au intrat oarecum forţat în limba română şi sunt mai puţin accesibili omului obişnuit.

Şi tocmai individului obişnuit se adresează această carte, poate şi datorită faptului că în general marii lideri au provenit din rândul oamenilor obişnuiţi care... purtau în raniţă bastonul de mareşal.

Fără a avea pretenţia unui tratat, cartea reprezintă încercarea unui om obişnuit - autorul - care prin cuvinte obişnuite, fapte şi exemple obişnuite insuflă individului obişnuit curaj şi optimism în aventura de a fi propriul său stăpân şi cine ştie...poate chiar lider.

La fel ca efectul basmelor din copilărie care au făcut ca visele unor copii obişnuiţi să devină realitate, sper ca şi povestirile sau întâmplările presărate pe tot parcursul cărţii să constituie exemple de urmat pentru fiecare cititor. Mi-aş mai dori ca fiecare cititor să conştientizeze că, dacă îşi doreşte ceva cu orice preţ în viaţă, trebuie să lupte din răsputeri că să obţină ce şi-a dorit. Şi la fel ca şi Sisif, să nu se descurajeze niciodată.

Românul obişnuit are un potenţial mare care ar fi păcat să nu fie pus în valoare. Cu cât vor exista mai mulţi lideri autentici, cu atât vom fi mai conştienţi la...urne şi vom avea un viitor mai luminos.

 


decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate