ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Leadership - Magia măiestriei

by Neculai Fantanaru

 

Leadership Magia maiestriei, maiestria liderului, neculai fantanaru

Titlu original: Leadership - Magia măiestriei
Autor: Neculai I. Fantanaru
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-0-05761-4

Preţ: 45.00 lei
Preţ redus: 32.00 lei

Am scris această carte practică şi foarte utilă, pentru a prezenta tuturor cititorilor principiile care au stat la baza dezvoltării personale a fiecărui lider. Am conceput-o că pe un manual intensiv şi foarte uşor de folosit, în care am inclus foarte multe exemple despre modul în care acţionează liderii, indiferent de dificultăţile cu care se confruntă, şi despre deciziile cântărite pe care le iau în vederea depăşirii situaţiilor riscante ce pot apărea.

Un manager este cea mai importantă persoană dintr-o companie, totuşi puţini dintre indivizi deţin aptitudini profesionale adecvate unui post de conducere şi îndeplinesc calităţile necesare unui manager de succes. Unii oameni care ocupă posturi importante de conducere cred că posedă din naştere talent şi aptitudini de lider, însă această impresie este crunt zdruncinată atunci când membrii echipei lor nu mai sunt cooperanţi, tocmai din cauza deciziilor greşite pe care le iau, şi mai ales din pricina nerespectării anumitor principii de conducere eficiente. De aceea leadershipul, ca orice altă ştiinţă, poate fi deprins mai uşor numai prin înţelegerea unor principii de bază, prin aplicarea lor atentă şi consecventă.

Trăsătura esenţială a acestei cărţi, faţă de altele existente pe piaţă din acelaşi domeniu, este aceea că descrie, prin exemple, competenţele ideale ale unui lider. N-am susţinut niciodată că este uşor să devii un lider foarte bun, dar dacă oamenii vor urma pas cu pas strategiile oferite de această carte, cu siguranţă se vor afla pe drumul cel bun.

Vă promit că după ce veţi termina de citit această carte, veţi avea tot ce vă trebuie pentru a deveni un...Merlin.

 


decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate