Neculai Fantanaru

Totul depinde de cine conduce

Scenarii de film: "Magicianul"

On Mai 10, 2008
, in
Leadership +50% Extra by Neculai Fantanaru

David Worse, fost atlet de performanţă, porneşte în căutarea visului său. Are nevoie de ajutor în călătoria sa, dar e mereu ocolit, mereu refuzat, fiind perceput de toată lumea drept un tip superficial în orice şi incapabil de a realiza ceva măreţ în viaţă. Dar, într-o zi, aşa li cum se întâmplă în general tuturor oamenilor perseverenţi care îşi doresc cu ardoare ceva, David descoperă secretul - cu ajutorul căruia îşi poate îndeplini visul.

Iar secretul se găsea sub… o mască.

Un magician se formează sub presiunea evenimentelor. Se transformă, îşi pierde fiinţa lui adevărată, îşi dizolvă identitatea, îşi elimină propriile slăbiciuni, încalcă orice bariere - ca apoi să dispară cu totul, apărând dintr-o dată într-o nouă ipostază - urmată la rândul ei de alte ipostaze. Mai întâi este chimist, apoi botanist; când doctor, când înţelept, când fizician; apoi preot şi avocat. Întotdeauna implicat într-un proces de acţiuni şi reacţiuni, de respingeri şi atracţii, de eliminări şi coordonări, într-o lume a simbolurilor şi a filtrelor magice create chiar de el însuşi. Din toate elementele astfel asociate se alcătuieşte un complex nou, un tip uman cu totul diferit.

În pregătire:

Mumia: Tărâmurile infinitului

Sherlock Holmes: Drumul lui Mephistopheles

Sherlock Holmes: Întoarcerea lui Mephistopheles

 

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
Cele 63 de calităţi ale liderului
Cele 63 de calităţi ale liderului

De ce să citeşti această carte? Pentru că este hotărâtoare pentru optimizarea performanţelor tale. Fiindcă pune accent mai mult pe latura umană decât pe conceptul de business, ceea ce permite cu uşurinţă citirea şi înţelegerea ei.

Leadership - Magia măiestriei
Leadership - Magia măiestriei

Trăsătura esenţială a acestei cărţi, faţă de altele existente pe piaţă din acelaşi domeniu, este aceea că descrie, prin exemple, competenţele ideale ale unui lider. N-am susţinut niciodată că eşte uşor să devii un lider foarte bun, dar dacă veţi urma pas cu pas...

Atingerea maestrului
Atingerea maestrului

Pentru unii lideri „a conduce” înseamnă mai mult a juca un joc de şah, un joc de inteligenţă şi perspicacitate; pentru alţii un joc de noroc, un joc pe care cred că-l pot câştiga mergând de fiecare dată la risc şi pariind totul pe o singură carte.

Leadership Puzzle
Leadership Puzzle

Am scris această carte, care combină într-un mod simplu dezvoltarea personală cu leadershipul, ca pe un joc de puzzle, unde trebuie să combinaţi toate piesele date pentru a reconstitui imaginea de ansamblu.

Performanţa în conducere
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Scopul acestei cărţi este de a vă oferi cât mai multe informaţii preţioase prin exemple concrete, şi de a vă arăta o cale prin care să dobândiţi capacitatea de a-i determina pe ceilalţi să vadă lucrurile din aceeaşi perspectivă ca dumneavoastră.

Leadership - Pe înţelesul tuturor
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Urmăresc în rândurile acestei cărţi să trezesc interesul omului obişnuit pentru acţiune şi succes. Mesajul acestui volum este că o naţiune puternică este format din oameni puternici şi de succes. Iar fiecare din noi are potenţial, deci succes…