Neculai Fantanaru

Totul depinde de cine conduce

Termeni şi condiţii

On Mai 10, 2008
, in
Leadership +50% Extra by Neculai Fantanaru

Bun venit. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră acordat site-ului www.neculaifantanaru.com. Intenţia acestui site este de a împărtăşi informaţii cu caracter public, de cea mai bună calitate, tuturor celor interesaţi de a cunoaşte, îmbunătăţi sau perfecţiona nivelul de cunoaştere al leadershipului. NeculaiFantanaru.com se constituie ca Brand Personal şi ca formă de Proprietate Intelectuală care deschide, mai mult decât oricând, perspectivele către un studiu mai aprofundat în domeniul leadershipului.

ATENŢIE: Această menţiune juridică se aplică la întregul conţinut al site-ului www.neculaifantanaru.com, precum şi la orice corespondenţă prin e-mail între Neculai Fântânaru şi dvs. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni înainte de a utiliza site-ul web. Utilizarea site-ului indică faptul că sunteţi de acord cu aceşti termeni. Dacă nu acceptaţi aceşti termeni, nu accesaţi site-ul.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. www.neculaifantanaru.com îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând online accesând paginile site-ului.

CONDIŢII DE UTILIZARE CONŢINUT

Toate materialele (incluzând fără limitări toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al autorului - Neculai Fântânaru. Nu aveţi dreptul să modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe / sau prin intermediul site-ului.

Nu aveţi voie să folosiţi informaţiile de pe site pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice întrebări sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website vă rog să accesaţi pagina de contact.

Fiţi respectuos

Neculai Fântânaru îşi rezervă dreptul de a elimina orice comentariu sau utilizator de pe blog-ul său care încalcă termenii şi condiţiile de utilizare enumerate mai jos.

Neculai Fântânaru vă invită să adăugaţi observaţii sau posturi pentru discuţii. Vă încurajează să spuneţi tot ceea ce gândiţi, să vă exprimaţi ideile, gândurile şi părerile, dar fără să postaţi conţinut ofensator. Nu utilizaţi un limbaj obscen, rasist, sau sexual. Atacurile personale nu sunt permise. Neculai Fântânaru îşi rezervă dreptul de a elimina observaţiile / comentariile care sunt abuzive, de ură, de defăimare sau de insultă la adresa cuiva. Neculai Fântânaru îşi rezervă de asemenea dreptul de a elimina postările care nu au legătură cu subiectul discutat.

Sunteţi responsabil pentru conţinutul pe care îl postaţi. Nu aveţi dreptul să postaţi niciun fel de conţinut care conţine orice viruşi de calculator sau orice alt cod conceput menit să perturbe, să dăuneze, sau să limiteze funcţionarea site-ului.

Respectaţi toate legile drepturilor de autor

Neculai Fântânaru nu oferă niciun fel de garanţie, directă sau indirectă, că site-ul va fi potrivit cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră.

Nu aveţi voie să postaţi materiale cu drepturi de autor decât dacă aveţi permisiunea expresă în acest sens. Aceasta include, dar nu se limitează la: text, fotografii, imagini, şi capturi de ecran. Nicio parte a acestui blog / website nu poate fi reprodusă, duplicată, publicată, postată, distribuită sau utilizată în scopuri comerciale sau alte scopuri, fără acordul scris şi expres al domnului Neculai Fântânaru.

Nu aveţi dreptul să preluaţi informaţii în scopul susţinerii cursurilor / workshopurilor / seminariilor / conferinţelor / discursurilor (publice, private sau mixte), sau în scopul realizării lucrărilor / proiectelor / programelor, sau în vederea realizării, producerii sau difuzării emisiunilor, interviurilor, materialelor de presă, radio, etc., de orice fel şi în orice formă, fără permisiunea scrisă şi expresă a domnului Neculai Fântânaru. (prevăzut de Legea 8/1996 şi/sau alte legi).

În mod special este interzisă obţinerea / preluarea informaţiilor de pe site-ul www.neculaifantanaru.com pe altă cale decât prin accesarea paginilor web, cum ar fi încercările de obţinere a parolelor de acces în zone neautorizate, sau executarea de coduri, programe executabile sau orice astfel de instrumente cu scopul de a accesa informaţiile în moduri nepermise de structura site-ului www.neculaifantanaru.com.

Puteţi descărca, salva sau printa orice porţiune a conţinutului site-ului numai pentru uzul personal şi non-comercial, cu condiţia de a respecta drepturile de autor şi alte norme de proprietate intacte. Nu aveţi dreptul să republicaţi conţinutul pe nicio pagină de internet, intranet şi extranet sau să încorporaţi informaţia în altă bază de date sau compilaţie. Orice altă utilizarea a conţinutului este strict interzisă.

Neculai Fântânaru va lua măsurile de cuviinţă necesare pentru a proteja datele de acces, modificarea sau ştergerea neautorizată. Acestea includ revizuiri interne a colectării proprii de date, a stocării şi practicilor de procesare, cât şi măsuri de siguranţă de a le proteja.

Vă este interzisă utilizarea site-ului www.neculaifantanaru.com pentru a face publicitate, pentru a efectua sau pentru a promova orice solicitare comercială de bunuri şi / sau servicii.

Garanţie

Declaraţi şi garantaţi că întreg conţinutul pe care îl postaţi este creaţia dumneavoastră originală în care deţineţi dreptul de autor, sau vi s-a acordat permisiunea de a utiliza şi în nici un fel nu încalcă drepturile de autor, marca înregistrată sau drepturile de proprietate intelectuală ale unei terţe părţi.

Acest acord constituie înţelegerea completă şi exclusivă a părţilor relativ la subiectul utilizării site-lui www.neculaifantanaru.com şi înlocuieşte orice alte înţelegeri, propuneri, acorduri, negocieri, discuţii între părţi, scrise sau orale. Continuarea folosirii site-ului va fi considerată automat ca o acceptare a amendamentelor aduse termenilor şi condiţiilor de utilizare a www.neculaifantanaru.com.

Reguli generale
Neculai Fântânaru declară următoarele:
  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
  • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Neculai Fântânaru poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

Legea guvernantă

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezenţele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa unui arbitru, iar în condiţiile în care părţile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenţa va reveni instanţelor româneşti de la sediul neculaifantanaru.com.

Informaţie din raportul de trafic al serverului

Atunci când vizitaţi www.neculaifantanaru.com, dezvăluiţi anumite informaţii despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde aţi accesat site-ul. NeculaiFantanaru.com înregistrează aceaste informaţii pentru o perioadă de timp determinată în scopul recunoasterii metodele de implicare a audientei şi targetarea ei. Sunt utilizate în acest scop servicii externe de analiză a traficului, cum sunt cele puse la dispoziţie de Google Analytics.

Încheierea acordului

Neculai Fântânaru îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor/vizitatorilor. De asemenea, Neculai Fântânaru îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale şi orice fel de activitate în orice moment.

Suspendarea accesului

NeculaiFantanaru.com poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut.

Tentativa de hackuire / acces neautorizat la date / modificare a conţinutului paginilor / la adresa NeculaiFantanaru.com este interzisă şi sancţionabilă. În acest caz, prevenim întotdeauna poliţia, chiar dacă este vorba despre un minor. Prin comiterea unor asemenea ofense, cel ce este găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea sau/şi o amendă.

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
Cele 63 de calităţi ale liderului
Cele 63 de calităţi ale liderului

De ce să citeşti această carte? Pentru că este hotărâtoare pentru optimizarea performanţelor tale. Fiindcă pune accent mai mult pe latura umană decât pe conceptul de business, ceea ce permite cu uşurinţă citirea şi înţelegerea ei.

Leadership - Magia măiestriei
Leadership - Magia măiestriei

Trăsătura esenţială a acestei cărţi, faţă de altele existente pe piaţă din acelaşi domeniu, este aceea că descrie, prin exemple, competenţele ideale ale unui lider. N-am susţinut niciodată că eşte uşor să devii un lider foarte bun, dar dacă veţi urma pas cu pas...

Atingerea maestrului
Atingerea maestrului

Pentru unii lideri „a conduce” înseamnă mai mult a juca un joc de şah, un joc de inteligenţă şi perspicacitate; pentru alţii un joc de noroc, un joc pe care cred că-l pot câştiga mergând de fiecare dată la risc şi pariind totul pe o singură carte.

Leadership Puzzle
Leadership Puzzle

Am scris această carte, care combină într-un mod simplu dezvoltarea personală cu leadershipul, ca pe un joc de puzzle, unde trebuie să combinaţi toate piesele date pentru a reconstitui imaginea de ansamblu.

Performanţa în conducere
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Scopul acestei cărţi este de a vă oferi cât mai multe informaţii preţioase prin exemple concrete, şi de a vă arăta o cale prin care să dobândiţi capacitatea de a-i determina pe ceilalţi să vadă lucrurile din aceeaşi perspectivă ca dumneavoastră.

Leadership - Pe înţelesul tuturor
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Urmăresc în rândurile acestei cărţi să trezesc interesul omului obişnuit pentru acţiune şi succes. Mesajul acestui volum este că o naţiune puternică este format din oameni puternici şi de succes. Iar fiecare din noi are potenţial, deci succes…