ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Performanţa în conducere

by Neculai Fantanaru
Performanta in conducere, performanta leadership, performance leader, neculai fantanaru

Titlu original: Performanţa în conducere
Autor: Neculai I. Fantanaru
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-0-05987-8

Preţ: 33.00 lei
Preţ redus: 24.00 lei

 

Liderii sunt total diferiţi de ceilalţi oameni. Ei văd mereu ceea ce tuturor oamenilor obişnuiţi le scapă, ştiu să iasă în evidenţă numai atunci când este necesar şi au acea abilitate extraordinară de a găsi soluţii la cele mai întortocheate probleme. Mai mult decât atât, liderii îşi cunosc foarte bine valoarea şi sunt conştienţi de propriile lor atuuri.

Veţi vedea în paginile acestei cărţi că liderii sunt impulsionaţi de o puternică dorinţă personală de a realiza lucruri valoroase în viaţă, că dau dovadă de imaginaţie şi spontaneitate în orice moment şi în orice loc, că urmăresc un anumit ideal şi nu aşteaptă ca altcineva să le-o ia înainte, ci acţionează din timp cu o precizie maximă. Obţinerea performanţei şi succesului este preocuparea lor cea mai mare. Şi ceea ce îi mobilizează cel mai mult nu sunt beneficiile materiale, cât dorinţa arzătoare de a lăsa ceva bun în urma lor, de a nu fi doar simpli figuranţi în spectacolul vieţii.

Scopul acestei cărţi este de a vă oferi cât mai multe informaţii preţioase prin exemple concrete, şi de a vă arăta o cale prin care să dobândiţi capacitatea de a-i determina pe ceilalţi să vadă lucrurile din aceeaşi perspectivă ca dumneavoastră. Veţi învăţa cum să vă selectaţi partenerii de muncă potriviţi, cum să vă creaţi avantaje proprii şi cum să rezolvaţi dificultăţile apărute înainte ca ele să capete proporţii. Totodată vă voi arăta cât de important este să fiţi propriul dumneavoastră lider şi de ce este necesar să abordaţi problemele sub toate variantele posibile.

 


decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate