ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Despre mine

 
neculai fantanaru Strada Mihail Kogalniceanu nr 17 Iasi

Neculai Fântânaru

 

Data nasterii: 08 Decembrie 1982

Locatie: Iasi, Romania

Dacă e vorba să mă descriu, probabil trei cuvinte mă caracterizează în totalitate: perseverenţă, curiozitate şi entuziasm. Şi cred că de aici a început totul.

Un vechi proverb spune: "Oamenii inteligenţi învaţă din experienţă, dar oamenii înţelepţi învaţă din experienţa altora."

Mă mândresc cu mine, dar nu atât pentru meritele mele, ci mai mult fiindcă am avut mereu lângă mine persoanele potrivite care m-au îndrumat spre înţelegerea deplină a principiilor de conducere, a valorilor şi modurilor de acţiune ale liderilor. Părinţilor mei le sunt foarte recunoscător fiindcă, deţinând amândoi funcţii înalte de conducere şi având o îndelungată experienţă în domeniu şi de asemenea foarte multe reuşite profesionale, mi-au transmis zi de zi, într-o manieră constructivă, multe informaţii de calitate - tot ceea ce am nevoie ca să-mi dezvolt un mod sănătos de gândire.

E o mândrie dreaptă, nu trufie din partea mea.

Rezultatele sunt pe măsură. Cele peste 1200 de articole şi cele 6 cărţi pe care le-am scris până în prezent, webinariile ajutătoare, precum şi programul de membership bine structurat, reprezintă, desigur, dovada că deţin un bagaj serios de cunoştinţe.

Un edificiu care se îmbogăţeşte zilnic

Aşa după cum dorinţa cea mai mare a unui pictor este să creeze o compoziţie puternică, plină de lumină şi de emoţie, tot astfel dorinţa mea cea mai mare este să construiesc un edificiu, care sper să nu se prăbuşească niciodată. Acest edificiu adăposteşte o bună parte din cunoştinţele mele, se îmbogăţeşte zilnic, şi cred că merită vizitat de toţi aceia care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele.

Aşa cum dorinţa lui Henry Ford a fost ca fiecare om de rând să poată să-si permită un automobil, aşa cum dorinţa lui Bill Gates a fost ca fiecare om să-şi permită să aibă pe birou un computer personal, tot astfel dorinţa mea este ca fiecare om să înţeleagă conceptul de leadership şi aspectele sale ascunse.

Când vine vorba de leadership, ca şi în alte domenii, totul porneşte de la ceea ce ştii şi de la ceea ce faci cu ceea ce ştii. Chiar dacă ai talent, trebuie să ţi-l exersezi zilnic tot aşa cum un jucător de baschet exersează în fiecare zi loviturile la coş pentru ca progresele lui să fie vizibile.

Dacă nu ai talent sau abilităţi de lider, vestea bună e că poţi fi un om excepţional dacă reuşeşti să-i ajuţi pe alţii, chiar şi într-o mică măsură, să se dezvolte pe plan uman sau profesional. Cine ştie, poate că o informaţie venită de la mine îţi va folosi ca să-i ajuţi pe ceilalţi din jurul tău.

Fii cinstit, iar eu fi cinstit cu tine

Îţi dau voie să te foloseşti de informaţiile de pe acest website în scop personal, NU COMERCIAL. Te rog să citeşti termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Dacă utilizezi sau accesezi neculaifantanaru.com şi foloseşti informaţiile oferite de acest website, este echivalent cu acceptarea termenilor şi condiţiilor.

Contact

Mă puteţi contacta oricând la adresa de E-mail:

decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us