ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

abonament membership

De ce membership?

Imaginează-ţi că intri în posesia unui manuscris foarte vechi, foarte valoros, dintr-o bibliotecă regală care adăposteşte scrierile prin care secolele şi-au transmis înţelepciunea. Manuscrisul dezvăluie unele din cele mai preţioase secrete ale leadershipului. Numai o mână de oameni le cunosc, le înţeleg, le urmează şi le respectă fiindcă ele deschid drumul spre adevărata performanţă, netezind calea spre atingerea obiectivelor.

Manuscrisul îţi dezvăluie o serie de învăţăminte şi practici esenţiale pentru dezvoltarea ta, pe care dacă le păstrezi în minte şi le pui în practică, concentrându-ţi mereu atenţia asupra rolului pe care îl ai de îndeplinit, vei reuşi să-ţi consolidezi imaginea, cariera şi relaţiile, şi să câştigi un ascendent asupra celorlalţi.

Vrei să te conectezi la un nivel superior de cunoaştere şi de înţelegere a leadershipului?

Membership-ul este ca un manuscris foarte preţios pe care eu ţi-l pun la dispoziţie. El conţine un ansamblu de reţete bine puse la punct care includ paşii ce îţi pavează calea spre înţelegerea cât mai profundă şi mai cuprinzătoare a propriului tău potenţial de lider. Este un patent personal, prin care îţi dezvălui ceea ce nu vei găsi niciodată pe internet sau în alte cărţi de specialitate.

Vrei ceva în plus?

Leadershipul porneşte de la o bază existentă, dar principiile, strategiile şi căile de acţiune se schimbă tot atât de repede ca şi vremea. Vrei să fii la curent cu cele mai noi concepte şi principii de leadership?

Ţi-am oferit până în prezent, gratuit, peste 800 de articole. Ai fost mulţumit? Vrei ceva în plus?

Aşa cum o carte, ca să intre în legătură cu cititorii săi, trebuie să fie mai mult decât o carte - trebuie să posede o parte din autorul ei, tot aşa şi tu, ca să sporeşti valoarea leadershipului tău, trebuie să fii mai mult decât ceea ce eşti, iar pentru asta trebuie să intri în posesia acelor cunoştinţe care îţi lipsesc, şi care te ajută să-ţi dezvolţi abilităţile şi să progresezi.

Înscrie-te chiar acum !

 

                                                       

 

 


decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate