Neculai Fantanaru

Totul depinde de cine conduce

Membership

On Martie 04, 2012
, in
Dezvoltare Personală by Neculai Fantanaru
Basic
$ 99 .99 /MON
 • RELAŢIONARE
 • ECHIPĂ
 • ATITUDINE
 • VALORI
 • LEADERSHIP
Standard
$ 199 .99 /MON
 • APTITUDINI
 • PRESTANŢĂ
 • STILURI
 • COMUNICARE
 • COMPORTAMENT
 • MANAGEMENT
Unlimited
$ 299 .99 /MON
 • CALITĂŢI
 • CONCEPTE
 • OBIECTIVE
 • PERFORMANŢA
 • DEZVOLTARE

De ce membership?

Imaginează-ţi că intri în posesia unui manuscris foarte vechi, foarte valoros, dintr-o bibliotecă regală care adăposteşte scrierile prin care secolele şi-au transmis înţelepciunea. Manuscrisul dezvăluie unele din cele mai preţioase secrete ale leadershipului. Numai o mână de oameni le cunosc, le înţeleg, le urmează şi le respectă fiindcă ele deschid drumul spre adevărata performanţă, netezind calea spre atingerea obiectivelor.

Manuscrisul îţi dezvăluie o serie de învăţăminte şi practici esenţiale pentru dezvoltarea ta, pe care dacă le păstrezi în minte şi le pui în practică, concentrându-ţi mereu atenţia asupra rolului pe care îl ai de îndeplinit, vei reuşi să-ţi consolidezi imaginea, cariera şi relaţiile, şi să câştigi un ascendent asupra celorlalţi.

Vrei să te conectezi la un nivel superior de cunoaştere şi de înţelegere a leadershipului?

Membership-ul este ca un manuscris foarte preţios pe care eu ţi-l pun la dispoziţie. El conţine un ansamblu de reţete bine puse la punct care includ paşii ce îţi pavează calea spre înţelegerea cât mai profundă şi mai cuprinzătoare a propriului tău potenţial de lider. Este un patent personal, prin care îţi dezvălui ceea ce nu vei găsi niciodată pe internet sau în alte cărţi de specialitate.

Vrei ceva în plus?

Leadershipul porneşte de la o bază existentă, dar principiile, strategiile şi căile de acţiune se schimbă tot atât de repede ca şi vremea. Vrei să fii la curent cu cele mai noi concepte şi principii de leadership?

Ţi-am oferit până în prezent, gratuit, peste 800 de articole. Ai fost mulţumit? Vrei ceva în plus?

Aşa cum o carte, ca să intre în legătură cu cititorii săi, trebuie să fie mai mult decât o carte - trebuie să posede o parte din autorul ei, tot aşa şi tu, ca să sporeşti valoarea leadershipului tău, trebuie să fii mai mult decât ceea ce eşti, iar pentru asta trebuie să intri în posesia acelor cunoştinţe care îţi lipsesc, şi care te ajută să-ţi dezvolţi abilităţile şi să progresezi.

Înscrie-te chiar acum !

 

                                                       

 

 

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
Cele 63 de calităţi ale liderului
Cele 63 de calităţi ale liderului

De ce să citeşti această carte? Pentru că este hotărâtoare pentru optimizarea performanţelor tale. Fiindcă pune accent mai mult pe latura umană decât pe conceptul de business, ceea ce permite cu uşurinţă citirea şi înţelegerea ei.

Leadership - Magia măiestriei
Leadership - Magia măiestriei

Trăsătura esenţială a acestei cărţi, faţă de altele existente pe piaţă din acelaşi domeniu, este aceea că descrie, prin exemple, competenţele ideale ale unui lider. N-am susţinut niciodată că eşte uşor să devii un lider foarte bun, dar dacă veţi urma pas cu pas...

Atingerea maestrului
Atingerea maestrului

Pentru unii lideri „a conduce” înseamnă mai mult a juca un joc de şah, un joc de inteligenţă şi perspicacitate; pentru alţii un joc de noroc, un joc pe care cred că-l pot câştiga mergând de fiecare dată la risc şi pariind totul pe o singură carte.

Leadership Puzzle
Leadership Puzzle

Am scris această carte, care combină într-un mod simplu dezvoltarea personală cu leadershipul, ca pe un joc de puzzle, unde trebuie să combinaţi toate piesele date pentru a reconstitui imaginea de ansamblu.

Performanţa în conducere
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Scopul acestei cărţi este de a vă oferi cât mai multe informaţii preţioase prin exemple concrete, şi de a vă arăta o cale prin care să dobândiţi capacitatea de a-i determina pe ceilalţi să vadă lucrurile din aceeaşi perspectivă ca dumneavoastră.

Leadership - Pe înţelesul tuturor
Leadership - Pe înţelesul tuturor

Urmăresc în rândurile acestei cărţi să trezesc interesul omului obişnuit pentru acţiune şi succes. Mesajul acestui volum este că o naţiune puternică este format din oameni puternici şi de succes. Iar fiecare din noi are potenţial, deci succes…