ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Leadership puzzle

by Neculai Fantanaru
leadership puzzle, neculai fantanaru

Titlu original: Leadership Puzzle - Găseşte-ţi piesele lipsă pentru a deveni un bun lider
Autor: Neculai I. Fantanaru
Anul aparitiei: 2009
ISBN: 978-973-0-07008-8

Preţ: 35.00 lei
Preţ redus: 28.00 lei

>

 

De fiecare dată când un producător de jocuri lansează pe piaţă un nou joc, orice fel de joc – de strategie, de logică şi îndemânare, de acţiune, de antrenare a minţii, pentru copii sau pentru oameni maturi, pe calculator sau clasice, lumea se îngrămădeşte în magazinele de profil pentru a le cumpăra. Curiozitatea şi entuziasmul îi determină pe împătimiţii jocurilor să se apuce de jucat cât mai repede, fără să mai citească instrucţiunile date.

Dacă aceştia continuă să joace ore în şir, înseamnă că jocul este palpitant şi antrenant, interactiv, simplu şi bine conceput. Dacă nu, probabil că jocul nu este unul foarte bun sau spectaculos, ci dimpotrivă, searbăd sau obositor. Cercetările au demonstrat, de nenumărate ori, că oamenii, de toate vârstele, preferă jocurile care se apropie cât mai mult de realitate, care implică o anumită gândire, anumite abilităţi, curiozitate şi explorare. Şi să nu uităm că unele jocuri contribuie la antrenarea creierului iar omul îşi poate dezvolta unele abilităţi ca şi capacitatea de analiză şi sinteză.

Am scris această carte, care combină într-un mod simplu dezvoltarea personală cu leadershipul, ca pe un joc de puzzle, unde trebuie să combinaţi toate piesele date pentru a reconstitui imaginea de ansamblu. Sper să vă ţină în permanenţă atenţia concentrată asupra lucrurilor care sunt scrise în ea, şi să nu-i daţi drumul din mână până ce nu o veţi termina.

Aidoma jocului de puzzle, care constă în asamblarea unor piese cu forme diferite pentru a reconstrui întregul, dumneavoastră puteţi înţelege mai uşor şi mai bine modalităţile de dobândire a abilitaţilor de leadership, dacă vi se explică “pe bucăţele” elementele necesare. Dorinţa mea, cea mai mare, este aceea de a vă ajuta să vă dezvoltaţi gândirea şi modalităţile de acţiune tipice unui lider având speranţa că veţi căuta să înţelegeţi, să pătrundeţi, să adânciţi, să memoraţi, să ţineţi minte cât mai multe din aspectele prezentate în capitolele acestei cărţi.

Liderul întregeşte mai multe calităţi şi aptitudini, câştigate în timp îndelungat cu multă trudă, cu răbdare şi entuziasm, pe care alţii nu le au. Cartea de faţă intenţionează să contribuie la dezvoltarea dumneavoastră personală în domeniul leadershipului, să vă ajute să deprindeţi mai uşor şi într-un timp mai scurt multe dintre secretele liderilor şi, cu această ocazie, să vă crească eficienţa în domeniul în care activaţi.

Sper ca această carte, structurată în mai multe capitole, diferite ca idei şi conţinut, să vă ajute să întregiţi imaginea liderului foarte bun. Ea se adresează nu numai oamenilor cu funcţii înalte de conducere, ci şi acelora care năzuiesc să ajungă mai sus şi să se menţină acolo.

 


decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate