ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Adelante

On Noiembrie 11, 2017, in Leadership Z3-Extended, by Neculai Fantanaru

Ceea ce te ajută să fii o cu totul altă persoană este rezultatul unui mic element care poate transforma fenomenul numit „connect to yourself” într-un perpetuum mobile al acțiunilor viitoare.

Nu-i important ce spun, cât mai ales ceea ce mă inspiră. Momentul sublim de trezire din somnul greu al lenevirii, neaşteptata evadare dintr-o închisoare fără gratii numită auto-suficienţă, se prelungeşte infinit de lung, până când îmi desprind privirea de la proiecţia mea în oglindă şi contemplu orizontul. O creaţie instinctivă în care se relevă viitorul, diferenţiat între cuvântul de spirit şi culoarea imaginii picturale, refuză o teoretizare adâncită, dar capătă valenţe magice. Mă eliberează de iluziile propriei vanităţi.

Posibilitățile de a mă integra într-o nouă realitate sunt nenumărate când forţa de creaţie cade hotărâtor, ca un trăsnet din înaltul cerului, asupra necesităţii de a mă descotorosi de latura pasiv-reflexivă care speră la lucruri mari, dar se teme de acțiunea directă şi de confruntări. În mod tainic, simt că particip la o extraordinară experienţă, profundă într-un imaginar al alterităţii. Ca şi când m-aş fi eliberat brusc din nişte lanţuri groase, iar sentimentul eliberării neîntâmplătoare, neaşteptată, dar verosimilă după schemele unui univers paralel, ar trasa vieţii mele o nouă sarcină. Din fericire, nu ştiu care. Încă.

Scrie mâna fără mine, aşa cum vremea se schimbă fără niciun semn, fără niciun avertisment, încât reuşesc să cântăresc cuprinsurile unei lumi fără ziduri, aceasta fiind singura posibilitate de a scruta orizontul potrivit unei note exhaustive: „Oye, piensa en tu futuro !” Toate se petrec îndeosebi noaptea, fără să-mi pot explica dacă este doar vreo potrivire, o completare a unui plan divin sau o asortare universală. Atunci dansez în ritmul unei muzici numai de mine auzite.

Tot printr-o transfigurare de inspiraţie creatoare, revelând cu intermitenţe un mister al potrivirilor de ritmuri, ca nişte arcuri tensionate, gata, gata să explodeze, reflexiuni ale timpului în care s-au născut dorinţa, viziunea, chemarea divină, înscrise în cuvinte şi în conexiunea dintre ele, mi-am exersat putinţa de a fi eu însumi.

Am inversat rolul pasiv de a fi un produs al creației, la raţiunea de a recepta ceea ce mi se oferă prin legile de compunere a forțelor vieții. Fără a reflecta asupra ideilor cunoscute.

Un fel de oglindire a ceea ce cred despre mine într-o renaştere a vitalităţii programate şi întreţinute cu orice preţ de energia sfântă, într-un refuz total de a mă supune, de a mă opri, de mă legitima în faţa unor reguli fixe. O încleştare de acorduri în care învingătoare este autodepăşirea. Ea se constituie într-un atribut al dinamicii unui sistem fizic din care pot fi derivate ecuațiile de mișcare ale unui corp pe direcţia unui inteligent sound that has a Level 10.

Leadership: Îți poți ridica exemplul personal la rang de virtute prin punerea în valoare a potențialului de oglindire într-un dublu asemănător ție?

Am devenit cu totul altcineva pe măsură ce intensitatea transpirației creștea acolo unde nu mai era nimic altceva decât imaginație și curaj. Pentru ceea ce unii numesc "Adelante", în tensiune spre un înainte ce intensifică un şi mai înainte, acea calitate de a fi sincron cu noul de pretutindeni doar ca să-l faci viu pe scena improvizată a unui timp uniform, porque la vida es corta, eu îl numesc Sinele Suprem provenit dintr-un nucleu divin de adrenalină.

Ideea necesității de a mă apropia de declanșarea unei chain reaction cu efecte imprevizibile, ceea ce am în minte când sunt prins în jocul manifestării realităţii pe care o creez în jurul ideii de "iluzie", mai mult ca sigur vine din invizibilul unei greşeli sau al unei vinovăţii nemărturisite, exprimate de percepţia magicului necunoscut: "Yo vivo hoy no miro para atrás ".

Operând o deschidere interioară spre un dincolo insesizabil şi totuşi prezent, un "dincolo" metafizic, un viciu explodând cu aşchii de foc, o punere în practică a fugii de singurătate în eventualitatea unei opriri bruşte în timp, spre alte legi ale vieţii, ajung să trec dincolo de mine şi să văd ce este mai presus de posibilităţile mele de a cuprinde o totalitate. O lume rezumată într-un singur cuvânt mă integrează în structura divinului suprem: Intensitate.

Frumusețea a ceea ce vezi în oglindă este atracţia ce nu cunoaşte nicio limită faţă de ceea ce trăiești intens în prezentul unui cu totul alt viitor decât cel care poate fi imaginat în acel moment.

Să trăiesc într-o manifestare esenţială de voinţă, o formă de energie regenerabilă, inepuizabilă, de vibraţie înaltă, prin reducerea necunoscutului la cunoscut, ca o promisiune a unei experienţe care mă bucură nespus: "Que viva la vida !", parcă pe fondul unei predestinări de care nu pot fugi, a devenit expresia dorinţei de a înfăptui o lucrare la nivelul cel mai subtil al naturii mele. De a recâştiga periodic perfecțiunea dincolo de orice fractură şi polaritate.

Această manifestare este reacţia neaşteptată de a mă repezi spre cele ce se nasc şi nu mor niciodată, îmbogăţirea vieţii spirituale, libertatea spiritului de a-şi mări continuu volumul de conţinut şi libertatea spiritului de creație, propus acum revizuirii estetice. Însoţite de degajarea unei energii egală cu diferența dintre ceea ce simt şi ceea ce gândesc în virtutea legii acţiunii şi reacțiunii.

O viaţă care se derulează pe „repede” înainte are ca esenţă puterea de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. În contextul unei astfel de intensităţi se trasează calea de accedere spre o realitate profundă și de durată, capabilă să renască prin fiecare gest, acțiune sau reacție, alimentând acea revelație în care realitatea formată în afara ta dispare la un moment dat.

Adelante sugerează recrearea acelei realități intrinseci prin intermediului intensității și forței de sugestie cu care îți exprimi gândurile sau întâmplările implicate în expresia şi modelarea unei personalități unice, autentice.

Ceea ce te ajută să fii o cu totul altă persoană este rezultatul unui mic element care poate transforma fenomenul numit „connect to yourself” într-un perpetuum mobile al acțiunilor viitoare. Acest mic element are ca punct de referință valorizarea unei clipe printr-o trăire intensă și revelatoare. Imortalizarea acestei clipe creează amintiri care vor dăinui o viaţă.* Notă: Sash! - Adelante

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us