ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Burning in The Skies (I)

On Septembrie 18, 2015, in Leadership XXL-Pack, by Neculai Fantanaru

Monitorizează-ţi progresul la cotitura dintre oniric şi palpabil, manifestându-ţi pregnant calitatea de a te introduce în existenţa unei lumi percepute prin sensurile cunoaşterii avansate.

Revedeam acele cuvinte simbolice, mici taine provenite dintr-un procent de inspiraţie cuprins în câmpul toleranţei: "All I Really Want to Do", sub forma unei profunde oglinzi de proximitate. Pentru că ele îmi puneam în mişcare inteligenţa socotită drept o deprindere a virtuţii perfecte, dând impresia unei reîntoarceri a gândirii înspre principiile coordonate ale unui sine care parcă izvora din divin.

La aceasta se adăuga riscul de a-mi testa limitele, după consideraţiile unei distribuţii empirice a valorii duratei pe care se baza întreaga concepţie a unei invenţii superioare numite „Al 6-lea simţ”. Iar această reîntinerire a forţelor, izbucnită dintr-un ideal al haloului prozaic, se datora întru totul unui protest viguros care viza propria-mi lege de funcţionare. Ca şi când cineva mi-ar fi sporit încetul cu încetul intelectualitatea, apelând la un efect cu potenţial de blockbuster.

De nestăvilit, cuvintele se cuibăreau în lumea mea pentru a oferi imaginaţiei material de explorare a unor contexte diferite de utilizare a informaţiei. Invaziv, îmi veneau în minte toate acestea, după cum torţa arde consumând oxigenul, în timpul intrării mele în acea dimensiune numită extraversiune, când însemnătatea pe care o atribuiam ideilor şi scrisului depăşea limita cunoaşterii experimentale. "I'm swimming in the smoke / Of bridges I have burned."

Dar omul cunoaşterii nesfârşite, acest Jupiter orbitând în jurul unor poveşti fără vârstă, la cotitura dintre oniric şi palpabil, se angajează profund în posesia succesiunii de acorduri perceptuale, numai cu permisiunea Egoului care neîncetat strigă: "Înalţă-te deasupra cerurilor". Triumfător, el îmbrăţişează ceea ce se iveşte prin intermediul lui DA provenit dintr-un categoric NU. I used the deadwood to make the fire rase.

Odată cu renaşterea unor lumi nemaivăzute, prin captarea unor noţiuni provenite subit dintr-un soi de ardere a cuvintelor, din îmblânzirea lor cu ajutorul procesului de redefinire a capcanelor metaforice, acest om se auto-exploatează. Ca şi când şi-ar fi stors creierii numai ca să producă substanţa activă, piatra filozofală a cărei curbură particulară se caracterizează prin aşa numitul punct omega. El trebuie luat musai ca martor al unei adevărate practici eliberatoare. "I'm lost in the beating of the storm."

Leadership: Poţi aduce perfecţiunea în toate cadrele de prim-plan, îmbrăţişând ceea ce se iveşte prin intermediul lui DA provenit dintr-un categoric NU?

Inteligenţa izvorâtă dintr-un prea plin al inspiraţiei, ca activitate specific umană făuritoare de valori care pot contribui cu succes la atingerea anumitor rezultate de ordin superior, se raportează nu numai la năzuinţele de perfecţionare ale minţilor predispuse la un tip de cunoaştere avansată, cât mai ales la tendinţele şi cerinţele de funcţionalitate ale potenţialului de înnoire personală.

Inteligenţa omului creativ este precum imaginea comunicabilă a unei idei năstruşnice, se poate pune în evidenţă printr-o combinaţie de cadre de prim plan surprinse într-o versiune alternativă a gândiri desprinse din negarea sau acceptarea oricărui adevăr. Ea aparţine, aşadar, uneia dintre puţinele clase de combinaţii, cărora li se opune o clasă enormă, ce include restul posibilităţilor de cuantificare sau personalizare a ceea ce ai obţinut prin învăţare şi asimilare succesivă.

În leadership se manifestă pregnant acea calitate a omului de a se introduce în existenţa unei lumi percepute prin sensurile pe care cunoaşterea avansată le conferă elementelor de structură conceptuală ale ideilor şi perspectivelor ce promovează progresul ştiinţei.

Iar modul de raţionalizare a conţinutului de revelaţii sau concluzii desprinse din implicaţiile acestui proces de utilizare succesivă a informaţiei, transformându-te ulterior într-un critic sau într-un atotştiutor, conferă propriei entităţi creatoare mai multe garanţii de funcţionare.

Cadrele de prim-plan sunt reprezentări subiective elaborate pe baza interpretării acelor întrebări ajutătoare provenite din condensarea şi utilizarea informaţiei, care de altfel ar putea induce în eroare căutătorul de noi abordări ştiinţifice atunci când se adânceşte prea mult în reliefarea unor idei care deformează personalitatea.

Dar omul de ştiinţă cu aptitudini de lider „renaşte” din ceea ce el însuşi experimentează la nivel de interpretări. Întotdeauna el îmbrăţişează ceea ce se iveşte prin intermediul lui DA provenit dintr-un categoric NU, chiar dacă asta înseamnă să se învârtă în cerc după aceleaşi miraje deşarte care îl îndepărtează şi mai mult de adevărurile importante. Chiar dacă este înseamnă să se abandoneze pe el însuşi în procesul de asimilare, prelucrare şi transmitere a informaţiei.

Un asemenea Jupiter orbitând în jurul unor poveşti fără sfârşit, găseşte întotdeauna puterea şi motive pentru a-şi continua drumul.

Burning in The Skies sugerează acea parte creativă din tine, pe cat de puternică datorită dorinţei de experimentare a resurselor informaţionale care provoacă dependenţă, pe atât de vulnerabilă în faţa fenomenului „miraj” - ceva care pare frumos pe dinafară, dar care nu are o bază, o substanţă solidă.* Notă: Linkin Park - Burning In The Skies

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us