ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Liderul supradotat

On Martie 15, 2017, in Leadership W3-Integra, by Neculai Fantanaru

Fii capabil să dai refresh condiţiei tale de muritor, calificându-te în prima finală dintr-o lungă serie de certitudini izvorâte din scormonirea tainelor ţesute în jurul întâmplărilor neaşteptate.

Sunt Gerry Lane, evoluţionist prin intuiţie, chimist prin curiozitatea cu care abordez rezultatele neaşteptate ale experimentelor strict legate de mutaţiile genetice, umanist prin structura morală şi sufletească, având mereu respect pentru tot ceea ce înseamnă ştiinţele exacte. Datorită mie, penetrând cu un rar instinct de cercetător toate ariile pericolelor necunoscute, răul acestei lumi are în faţă un adversar abordabil pe care este obligat să-l învingă pentru a menţine distanţa faţă de un nou capitol al medicinii.

Supravieţuirea, lupta mea împotriva contactării virusului, este prima finală dintr-o lungă serie de certitudini izvorâte din scormonirea tainelor ţesute în jurul întâmplărilor neaşteptate. Partea dificilă este să văd firimiturile ca indicii. Ceea ce cred că am văzut - cel mai brutal aspect al virusului, se poate dovedi a fi tocmai fisura din armură.

Poezia mea aplicată unei medicine defensive, psihologizate, şi totuşi creștină, bazată pe iubirea milostivă a celui aflat în suferință, are un univers genetic propriu, unind mai multe celule şi mai multe afecţiuni într-un eveniment unic cu final unic. Iar condiţia mea de artist în ale găsirii fundamentului oferit de versurile enigmatice ale naturii, căci numai natura are leac pentru orice boală gravă şi pentru orice afecţiune severă, rezidă din viteza cu care se propagă virusul, acest magnific exemplu de creare a unei conexiuni cu cauzele tulburărilor neuro degenerative ale bolii ce afectează celelalte conexiuni ale sistemului nervos central.

Oare din punct de vedere strict legat de capacităţile mele fizice şi intelectuale care e direcţia în care merg dacă nu aş putea explica legătura dintre afecţiunile complexe ale subiecţilor contaminaţi şi boala mortală datorate acestei bacterii înşelătoare, acestui cancer de tip invaziv?

Încă de acum îmi vărs amarul pasiunii mele pentru depistarea erorilor genetice din alternări ale momentelor dureroase şi efectele negative ale fenomenelor naturii, care creează nevoia adâncă de înălţare a şanselor de vieţuire după toate legile aspre ale ştiinţei. Nu voi asista ca martor la sfârşitul lumii, nici nu voi recurge la învinuire, nu voi admite să fiu mesager al celor petrecute. Ci voi juca rolul unui interpret al limbajului semnelor naturii.

A înţelege natura fenomenului înseamnă a-l şi explica. Aş fi tentat să cred că selecţia naturală m-a păstrat pe mine ca un sistem suplimentar de control al longevităţii acestei lumi şi al speranţei de viaţă. Maybe, I am the Legend.

Leadership: Atitudinea ta faţă de ceea ce ai de înfăptuit printr-o fază de forţare a limitelor de competenţă se cere a fi diagnosticată prin vestirea a ceea ce lași în urma ta?

Esenţa unei vieți autentice, prin asumarea conştientă a importanţei păstrării propriei verticalităţi, chiar dacă aceasta presupune o sfidare a ordinii unei lumi bazate pe realităţi secundare, este caracterizată de o predominanţă a emoţiilor de tipul „voi face tot ce pot pe fondul a ceea ce sunt constrâns să schimb”.

În natura acestei puteri de asumare a unei poziții clare de responsabilitate se prezintă de fapt structura de concepție a unei megastructuri de credință ce beneficiază de miracolul revelării unui nou sens de a fi şi a unui nou statut în lume.

Marea provocare a cunoaşterii, lăsând deoparte interpretarea diverselor adevăruri ştiinţifice, se poate evalua în măsura în care reușești să protejezi și să extinzi natura a ceea ce te particularizează prin prisma a ceea ce lași în urma ta ca descoperire.

Iar ceea ce lași în urma ta, axându-te pe construirea unei puteri de mare rezonanţă prin propria ta vieţuire, este o reflectare a experienței de a găsi noi modalități de a vesti tuturor „miracolul” unui nou început.

Cea mai avansată cunoaştere, dominată în mare măsură de credinţa în ceva care poate fi formulat printr-un control suplimentar al longevităţii, mai ales dacă se va ajunge la găsirea unui elixir al nemuririi, se poate identifica cu omul care reușește să se transforme dintr-un ostatic al supravieţuirii într-un maestru al supravieţuirii.

Liderul supradotat este un model al regândirii condiţiei de muritor într-un cadru de evoluție care conturează „miracolul” supravieţuirii.

Una din trăsăturile specifice leadershipului de nivel înalt este să dai refresh la condiţia ta de muritor printr-o vestire a miracolului supravieţuirii, până ce această condiţie devine un element indispensabil actului de a te releva celorlalți ca o mișcare a gândirii care înnoieşte şi regenerează speranța de viața.

 

* Notă: World War Z

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us