ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Perfect Silence

On Decembrie 13, 2015, in Leadership +50% Extra, by Neculai Fantanaru

Susţine efortul de a-ţi înţelege raţiunea de a fi, ţinând cont de valoarea imensă a uitării de sine.

Perimetrul momentan al conştiinţei mele era destul de limitat datorită densităţii gândurilor nespuse - brățara identităţii mele o las în grija voastră ! - a gândurilor înălţate din negrul mohorât al uitării de sine, ca un fir de fum de la o casă pierdută în frigul iernii, absorbind raţiunea mea de a fi din forma ei pură. „The most perfect silence is when there's no need of showing.

Raportul dintre diferenţa de potenţial aplicată la capetele unui conductor şi intensitatea curentului care îl parcurge, este prin definiţie rezistenţa electrică a acelui conductor (pasiv). Admisibil. Mi-e uşor să înţeleg că totul decurgea din această lege stranie, dar adevărată, inclusiv puterea de a uita de mine, dincolo de tot ceea ce era temporar, din izbucnirea unui Eu care îşi experimentează multi-dimensionalitatea. „Something is true when you see the same pictures from another point of view.

Puteam lesne să-mi închipui cum stăteau lucrurile faţă de multi-dimensionarea personalităţii mele distincte, puţin dispuse să recunoască valoarea imensă a unei ruperi de real când era vorba de a mă lăsa pradă nebuniei de a crede în ceva mai presus de mine: ficţiunea de a trăi în ceaţă. "The most perfect moment is when we just come from different circumstances."

Eric, eroul unui roman al lui Herbert Franke, încerca să-şi reprezinte propria imagine, înaintând prin rizomul supradimensionat, alături de însoţitorul său impasibil şi străin de neamul omenesc. Îşi reprezenta imensitatea pustie a Cosmosului şi în ea firicelul de praf al stelei Heyse II. Tocmai acolo se afla el însuşi, cu misiunea şi cu neputinţa sa. Ceva din el refuza să ia fantasticul acesta drept realitate. Dar adevărul era, fără îndoială, adevărat.

Leadership: Poţi să-ţi reprezinţi propria imagine în numele unui adevăr pe care îl trăieşti în raport cu densitatea gândurilor nespuse?

Celebra scriitoare, Ana Blandiana, a avut un lucru clar în minte când a întrebat: „Cine dintre noi ar putea explica frumuseţea drumului acela prin ceaţă, frumuseţea curajului obscur şi a victoriei fiecărui metru de drum cucerit?

Probabil în mintea omului grăbit de timp, în care sunt adunate cu regularitate gândurile ce înfrumuseţează viziunile şi sprijină aspiraţiile de înzdrăvenire a identităţii, se deschide încet-încet, sub semnul unei imagini semnificative, drumul către o lume mult mai interesantă. Dar care aparţine capcanelor unei rătăciri, unei îngheţări a sinelui.

Devenim născători de virtuţi, supuşi fiind investigaţiilor asupra propriei imagini, atunci când ne punem încrederea într-o fiinţă nouă, unde receptarea lumii se desfăşoară pe baza unui set de gânduri ce păstrează relaţiile bine definite între două personaje. Unul care constant se judecă pe sine şi altul care regăseşte într-o lume anexată celei reale, numită „Nicăieri”.

Leadershipul începe să se cunoască prin materializarea unei viziuni care reînnoadă această luptă a celor două personaje, împletirea armonioasă a celor două dimensiuni pereche - episoade din viaţa sufletului - influenţând modul cum îţi redefineşti stilul de a fi.

Când perimetrul momentan al conştiinţei tale devine destul de limitat datorită densităţii gândurilor nespuse, producând acea nemărginire a uitării de sine, adică identificarea cu ceva în care să te poţi pierde complet, devii o victimă a propriilor explorări, o victimă a propriului chip de a gândi sensul existenţei.

Leadershipul îşi poate păstra statutul de configurator al propriei tale deveniri, făcând accesibilă crearea unor reprezentări mentale a celor mai însemnate perspective asupra realităţii, atunci când îţi stabileşti o direcţie nouă de urmat în viaţă.

Satisfacţia interioară confirmată de această direcţie nouă, aducând un fel de a înţelege momentele de cădere şi de a accepta orice experienţă, este un factor esenţial în relaţie cu succesul personal.

Perfect Silence este momentul de maximă luciditate când stai de vorbă cu tine, deschizi şi mai mult calea pentru abordarea mai critică a experienţei de viaţă, şi constaţi că singura cale de a te redefini ca un om puternic este de a schimba direcţia de înaintare.

 

* Notă: - Blank & Jones feat. Bobo - Perfect Silence

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us