ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Run with Us

On Noiembrie 06, 2016, in Leadership 7th Edition, by Neculai Fantanaru

Începe să te dezvolţi sub îndrumarea unei puteri imense din care poţi să deduci nu doar existenţa Fiinţei Supreme din tine însuţi, ci mai ales adevărul care îţi trădează emoţiile și adevărata personalitate.

În infinitul tăcerii urlă puternic glasurile gândurilor care-mi sar în ajutor, undele lor survolând în jurul lumii, ca nişte circuite oscilante, între pozitiv şi negativ, cu propria lor frecvenţă la rezonanţă, acordată pe diferite valori specifice de hazard: You can run with us ! We got everything you need !

Evoluez între ceva mai presus de emoţie şi ceva mai presus de dorinţă, ceva care nu poate fi denumit de ceea ce se întâmplă înăuntrul meu, când îmi urlu furtunile mâniei la granița între logic și fantastic, între real și vis, fără ca din senin să se producă cauza vreunei schimbări subtile. Don't be afraid / You're not alone.

Aşa cum o armă dă totdeauna unui om plăpând siguranţa de sine, aşa cum există întotdeauna o soluţie magică de afirmare pentru o inimă înflăcărată, în care domneşte spiritul de aventură, tot astfel există o lungime de undă, percepută de ochi ca având o singură culoare, numită frică, şi care verifică relaţia manifestată în încercarea de a fi mai mult decât ceea ce eşti: Don't be afraid / Wipe that fear from your eyes ! / And if you feel you're going under / We'll be around.

Temător, mă cufund într-un moment de curiozitate metafizică şi încerc să mă ridic la suprafaţă încărcat pe deplin de ecoul unei voci încurajatoare - ecoul unei aventuri, ca şi când, sub îndrumarea unei puteri imense aş fi putut să deduc existenţa Fiinţei Supreme din mine. Între frică, îndoială şi curaj există acea „naivitate”, rudă a curiozităţii care oferă mereu o direcţie lucrativă propriei mele vitalităţi, aprinzând toate tiparele învechite pentru a-mi centra identitatea în jurul unui scop măreţ.

Încep să cred că există o mai mare originalitate de expresie, un conductor mai receptiv la primirea energiei însufleţitoare, pentru a ocupa un loc mai de frunte în poezia unei stări de spirit, pe măsura caracterului meu plin de avânt. O împărăţie care nu se poate clătina, cu grijă clădită în tonul versurilor: When you're behind closed doors / All alone by yourself / And you're longing inside / To be somebody else.

Nu-ţi fie teamă să te pui, măcar aparent, în linia întâi a infinitului obscur, leaving shadows in the night, parcă nesfârşit de dur cu tine însuţi, cu ceea ce înseamnă realitatea. Şi să-ţi dai seama de exagerarea emoţiilor tale raportate la anumite momente sau situaţii, cause there's still time....to change your mind.

Leadership: Atitudinea ta, exprimată printr-o legătură asumată cu dezvoltarea spiritului de aventură, este depăşită în sugestia unei atmosfere care dă o notă de distincţie modului tău de manifestare?

Humbert Humbert, eroul lui Nabokov din romanul „Lolita”, îşi destăinuie chinurile, dorinţele, visele, aspiraţiile aşa cum doar el le cunoaşte, pentru a scăpa de ele:

Şi eu o priveam. O priveam şi am înţeles clar, aşa cum ştiu că o să mor, că o iubeam cum nu iubeam nimic din ceea ce văzusem sau imaginasem pe pământ sau sperasem să întâlnesc altundeva. Acum, ea nu mai este decât adierea slabă a violetei şi ecoul de frunză moartă a nimfetei peste care mă rostogolisem cu asemenea strigăte în trecut. Ecoul pe marginea unei pasiuni viguroase care se trădează pe ea însăşi, diluându-se în ceţuri sau se topindu-se într-un haos de misticism.

Dar, mulţumescu-ţi ţie Doamne, eu nu m-am închinat numai în faţa acestui ecou.

Nicio metodă de cercetare umană, pliată – într-o primă instanță – asupra mijloacelor și posibilităților de a răspunde diverselor solicitări de control în planul activităţii mentale, prin direcţionări ale emoţiilor şi transformarea din sfera negativului în cea a pozitivului, nu poate fi efectuată fără prezenţa unei anumite forme de reciprocitate, în baza unei acţiuni exterioare.

Reciprocitatea este acea nevoie continuă de regăsire de sine care se întinde între ceea ce dai mai mult din tine pentru a te raporta diferit şi mai constructiv la lumea din jur, și ceea ce înveţi de la tine atunci când nu-ți ascunzi dependenţa faţă de o pasiune arzătoare și rafinată, faţă de o stare de energie aparte.

Modul de manifestare al fiecărui om este efectul ecoului unei aventuri, când se dezvoltă sub îndrumarea unei puteri imense din care poate să deducă nu doar existenţa Fiinţei Supreme din el însuşi, ci mai ales adevărul care îi trădează emoţiile și adevărata personalitate.

Iar leadershipul, alături de formarea unei atitudini pozitive, nu are ca notă de vârf strânsa unitate între rolul și importanța pe care îl ocupă acest adevăr în procesul formării personalităţii, ci mai cu seamă acea latură a curiozităţii care oferă o direcţie lucrativă propriei vitalităţi, aprinzând toate tiparele învechite pentru a centra identitatea ta în jurul unui scop măreţ.

Fiinţa Supremă, atribuită unui caracter modelat între frică, îndoială şi curaj, este rezultatul unei căutări perpetue de cauze și abordări ale limitelor puterii tale de a te transforma în ceea ce vrei să fii.

Atmosfera care dă o notă de distincţie modului tău de manifestare, în care trăiești după capriciile trăirilor cele mai înalte, este dominată de modalităţile eficiente de a-ţi orienta energia şi atenţia spre scopul tău din viitor, fapt care, la rândul lui, îţi ajută subconştientul să rămână concentrat pe rezultatul dorit.

Run with Us este îndemnul conştiinţei şi simţirii de a nu renunţa la ceea ce iubeşti cu adevărat, la ceea ce te leagă de trecut, la ceea ce ai din plin: pasiunea care te descătuşează, energia de a te simţi în largul tău, a te bucura de viaţă, de a te reinventa, de a te manifesta cu mai multă încredere în orice situaţie. Ca răspuns la acel ecou de întrebări, transformate într-un cuib de disperări, ferecate în inima ta, care te ajută să înţelegi ce ţi se potriveşte mai bine pentru a păşi cu încredere pe drumul redevenirii.* Notă: Lisa Lougheed - Run With Us (The Raccoons Theme Song)

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate