ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Thing Called Love (II)

On Februarie 02, 2016, in Jurnal de Leadership, by Neculai Fantanaru

Fii mereu prezent acolo unde alegi să te dezvălui, lăsându-te purtat de propria ta descoperire.

Mai rămânea doar să-mi imaginez un pretext ca să intru în comuniune cu acea parte nevăzută a lumii, din perimetrul unei ordini dominatoare, care, în schimb, transforma restul lumii, antrenându-l într-un adevărat pariu cu hazardul. Sau, era mai degrabă o stranie asumare a singularității, prin suspendarea celorlalți într-o întrecere cu propriile mele așteptări?

Cumva, trebuia să profit de acest moment de reglare a raţiunii pentru a-mi continua drumul spre realizările cuvenite unei deschideri de perspectivă, migrând într-o dimensiune esenţială propriei libertăți de imaginaţie, între exaltarea trăirii intense și conturarea unui idei superioare de afirmare. Ceea ce însemna, totodată, o posibilă cădere de la înălţime, o demolare a construcţiei numite "Join". This spark will cause the bridge to burn.

Mă măcina obsedantul gând, acceptorul final al răspunsului la întrebarea "De cine aparţin?", că în priveliştea ce mă învăluise aproape constrângător cu puterea unei minţi geniale, puteam să continui legătura cu un alt context de timp, cu un soi de percepţie care punea la încercare schemele normale ale realității. Cu o cunoaştere pe care cumva am pierdut-o printr-un Alter-Join. Dar pe care trebuia neapărat să o recuperez printr-o întoarcere la analogia cu o fiinţă superioară. To cross a line takes a tiny step.

Se revela astfel faţa ascunsă a unei realităţi care trecea prin altcineva, declanşatorul unei înţelegeri ascunse, ale cărei simple ingrediente erau rezonanţa și reflexia.

Leadership: Oriunde vrei să te avânţi, până la urmă vei nimeri acolo unde ești !

Leadershipul nu trebuie să se omită din aprecierea condițiilor în schimbare care afectează trecerea omului de la un cadru de referinţă la altul, plecând de la analogia cu "oriunde vrei să te avânţi, până la urmă vei nimeri acolo unde ești”.

Acest cadru de referinţă depinde de poziţia de observare pe care o ia omul, de la înălțimea unei raţiuni care are puterea să declanşeze noi înţelegeri asupra lumii, faţă de efectul pe care îl antrenează această înțelegere asupra ei.

Vei fi mereu prezent acolo unde alegi să te dezvălui, lăsându-se purtat de propria ta descoperire. În fiecare zi poţi descoperi legătura cu lumea din jur în raport cu semnificaţiile pe care le atribui unei fiinţe superioare. Devii un primitor sau un expeditor al semnelor ei de întrebare, în funcţie de contrariile pe care le găseşti în tine şi care pot fi echilibrate de statutul de fiinţă superioară.

Thing called love este argumentul unei nedespărţiri de ceea ce mă înlănţuie și mă înrobeşte, adică de acea parte din mine care se vrea revelată și împărtăşită. Presupun că acest argument este unul din identificatorii de bază ai unui lider desăvârşit.

Pot oricând să mă îndepărtez de restul lumii, pot oricând să dau frâu liber libertății de imaginaţie, dar întotdeauna mă va ţine în loc acest impediment: „De cine aparţin?”. Sunt legat de puterea unei lumi la care trebuie să mă adaptez constant, sau de efectele ascunse ale unei puteri superioare de înţelegere a ei?

Un singur lucru este clar: în nici într-un caz nu voi putea să demolez construcţia numită "Join".* Notă: Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us