ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Alone Tonight

On Ianuarie 29, 2016, in Leadership IQ-Light, by Neculai Fantanaru

Învaţă să faci din leadership entitatea esenţei de a fi altcineva, amplificând mesajul obţinut din oscilaţiile conotaţiilor specifice unei absenţe din careul fraged al lumii pe care o percepi în mod obişnuit.

Am nimerit în jocul secund al unei redescoperiri de sine realizată printr-un soi de apropiere de lucrurile care nu se văd, dar se caută, făcându-se simţite între somn şi veghe, integrate în plinul unui întreg activ şi mişcător. Credeam că numai Dante poate coborî involuntar în abisul cel mai întunecat, parcurgându-i dimensiunile greu accesibile, asimilându-i toate substraturile şi valenţele, ca apoi să revină în mod uluitor în vârful dimensiunii vieţii.

Neputincios, dar lucid, simt că am devenit prizonierul unui sentiment exprimat cu mijloace furnizate de un laitmotiv, de o idee călăuzitoare ce îmi poate schimba concepţia despre relaţiile dintre "Above" şi "Beyond" ascunse printre stihiile nopţii. De multe ori singurătatea este produsul lor. Ghici cine-mi deschide ochii la trezire?

Alone Tonight este calea mea spre instituirea unui repaus de muncă prelungit, o tăcere sumbră, o scufundare în absența oricărei interacţiuni cu lumea, îndepărtarea oricărui sens de contextul său. Înseamnă înţelegere, uşurare, iertare, relaxare, asumarea conştiinţei de sine.

Dar asta nu înseamnă că pot scăpa de sub supravegherea unei inteligențe substanțiale care corespunde, mai presus de orice înţelegere, unui soi de intruziune imaginară într-o lume în care, în realitate, nu voi avea acces niciodată. Este o provocare de a mă pune în pielea unui Elohim dintr-un tărâm misterios, aspaţial şi atemporal, dincolo de legi şi de margini ale universului. And if I'd fought with all the strength I held inside, I wouldn't be out here.

Leadership: Ce se întâmplă cu o stea care apune şi cu soarele care nu mai este?

Pentru a face din leadership entitatea esenţei de a fi altcineva, pe criteriul însuşirii unor convingeri care să stea la baza unei imagini de sine modificate, trebuie să amplifici mesajul obţinut din oscilaţiile conotaţiilor - pozitive şi negative, specifice unei absenţe din careul fraged al lumii pe care o percepi în mod obişnuit.

Omul care vrea să garanteze revelaţia unor adevăruri unice despre el însuşi, la care doar știința avansată și ezoterică poate răspunde, trebuie să realizeze un soi de intruziune imaginară într-o lume în care ceilalți nu au acces niciodată. El nu se înclină numai asupra realităţii sinelui care trebuie trăită integral prin raportarea constantă la o lume plină de culoare și diversitate, ci la o lume în care negrul câștigă mult mai mult teren, seduce și impresionează tocmai prin faptul că este diferit.

Cel mai mare inventator al lumii, Nikola Tesla şi-a dorit întotdeauna să găsească răspunsul la întrebarea: ce se întâmplă cu o stea care apune şi cu soarele care nu mai este?

Într-un anumit moment din viaţă, cred că fiecare om de ştiinţă îşi ia ca punct de referinţă noaptea, întunericul, această ambiguitate imperioasă care îngăduie destule suspiciuni motivate sau nu, generând efecte ascunse, lăsându-te să crezi orice. I've wrestled with angels all my life, It's always the halos and the wings that keep me blind.

Perspectiva devine acum ameţitor de largă, dar rămâne la latitudinea mea posibilitatea de a-i converti latenţele într-o creaţie proprie.

Asupra caracteristicii de frecvenţă ale acestor self-integrations în întunericul unei guri deschise a timpului, de care depinde fidelitatea unor principii ale raţiunii în dauna altora, o importanţă mare o exercită partea de joasă frecvenţă a impulsului de a-mi lăsa „neîntâmplările” în suspensie.

Ceea ce încă nu am trăit, se multiplică prin monolog, în absența oricărei interacţiuni cu lumea, prin adâncirea într-un conţinut meditativ .

De fapt, acesta este și înțelesul subtil atribuit expresiei: “There is nowhere in this universe to hide from you tonight.

Alone Tonight poate să determine o linie de forţă a devenirii tale, prin intermediul unui soi de intruziune imaginară într-o lume în care ceilalți nu au acces niciodată. Dar pentru asta singurătatea - întunericul unei clipe - trebuie să fie motivaţia ta, produsul determinării de a parcurge o cale superioară de cunoaştere, şi nu ceva super-deprimant.* Notă: Above & Beyond - Alone Tonight

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us