ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Ce este un performer

On Ianuarie 25, 2009, in Leadership de Bază, by Neculai Fantanaru

Ce este un performer?

„Performer” (# One who performs for, or entertains, an audience) este un cuvânt împrumutat, însă nu se referă strict la activitatea sportivă sau la actorie, după cum este folosit de obicei.

"to perform" = a realiza o performanță (deci, prin extrapolare, sau prin analogie, se poate spune că "performer" este individul care obţine / realizează / aduce performanţe.)

Mă voi limita strict la acest sens.

Leadership : Performer

A fi un performer în gestionarea resurselor umane înseamnă să îmbini leadershipul cu caracterul tău propriu, înseamnă să îmbini cunoştinţele cu personalitatea care te defineşte – în folosul tău, dar şi în folosul celorlalţi oameni.

Performer este omul care, nesupus influenţelor străine, aprinde lumina speranţei şi bucuriei în sufletul oamenilor, prin puterea lui de a le schimba percepţiile - ajutându-i să obţină rezultate concrete în sfera dezvoltării lor personale.

Performerul identifică nevoile de înzestrare ale oamenilor din jur, selectează calităţile lor cele mai pregnante care sunt necesare pentru a-şi schimba statutul, caracterul, personalitatea.

Performer este liderul care promovează schimbarea celor de lângă el prin însăşi natura sa, prin felul său de a fi, prin ideologia sa, izolând sau neutralizând orice element non-integrabil în arhitectura propriei lor fiinţe.

Liderul este omul care poate face performanţă prin şlefuirea materiei din care e compusă fiinţa umană. Este cel care reuşeşte să elimine petele întunecate ale gândirii, ale înţelegerii şi simţirii - nerentabile – din mulţimea de Ego-uri, tratându-le cu decizii înţelepte şi noi orientări de cea mai bună calitate.

Întrebare:

Eşti gata să selectezi oamenii cei mai de calitate, să-i înzestrezi cu tot ce au nevoie pentru a fi performeri pe termen lung?

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Ochii mei vad lucruri pe care tu nu le vezi
  2. Te admir cu ochii, ce nu-i vezi
  3. Autenticitatea omului care se gandeste pe sine
  4. Triumful oamenilor grandiosi

Donează prin Paypal

Alternate Text

DONAŢIE RECURENTĂ

Donează lunar pentru susţinerea proiectului NeculaiFantanaru.com

DONAŢIE SINGULARĂ

Donează suma dorită pentru susţinerea proiectului NeculaiFantanaru.com

Donează prin Transfer Bancar

Cont Lei: RO34INGB0000999900448439

Deschis la ING Bank

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate