ro  fr  en  es  pt  ar  zh  hi  de  ru
ART 2.0 ART 3.0 ART 4.0 ART 5.0 ART 6.0 Pinterest

Thing Called Love (I)

On Ianuarie 31, 2016, in Jurnal de Leadership, by Neculai Fantanaru

Asumă-ţi putinţa de a te confrunta cu tine însuți, punându-te față în față cu ideea unui fragment din povestea ta.

Port în memoria mea neţărmurită, adunate de-a valma, toate cele întâlnite într-un trecut care nu iartă, plin de suişuri şi coborâşuri, scoţând afară elementele necompromise de pulsul vieţii cotidiene. Este doar o chestiune legată de rolul pe care sufletul doreşte să şi-l asume în această luptă îndelungată dintre imaginile vii ale perindărilor mele prin peisajele mişcătoare ale lumii, recunoscându-mă dincolo de orice referinţe, şi efectele speciale ale intervenţiilor mele asupra realităţii. So here I am, I'm just the same. But you will never know.

Adesea, îmi ascund înţelesurile în dosul unei temeri neidentificabile, o dimensiune prea largă ca să-i pot măsura amploarea, ca o fântână adâncă şi umbroasă, al cărei fund nu este uşor de văzut, în care mereu arunc un bănuţ pentru a mă reîntoarce la altcineva-ul care am fost. Lucruri peste care trebuie să învăţ să trec, conturate în jurul unei dispariţii de sine trecătoare, mascând un contrariu al lumii, negarea propriei fiinţe, abisul conştiinţei.

Conjunctural, întrezăresc doar izbânda unui întuneric total în faţa luminii revărsate din prea plinul unei părţi din răspunsul la o întrebare, zdruncinătoare ca un fior electric: Did you live your life just once?

"Share another road", îmi şopteşte adevărul unei eternităţi uitate, în faţa nevoii de a mă recunoaşte într-un plan arhetipal, proiectându-mă în alte roluri, cutreierând prin tot felul de lumi şi spaţii, căutându-mă în ceva ce exprimă anumite idei şi sentimente, structuri de suport ale actualizării mele.

Toată lumea poate să-mi citească sufletul, cu tăcerile, răspunsurile şi nebuniile lui, dar oare va reuși cineva să miște dedesubtul lor?

Leadership: Poți să faci din lumea pe care o divulgi un punct de referinţă al viitoarelor tale recizelări, utilizând un trigger de tip „Before Delete”?

Principala caracteristică a leadershipului nu este în nici într-un caz evocarea unei lumi apuse. Dar el se „hrăneşte” din asumarea amintirii a ceea ce ai fost, intensificând nevoia de a te recunoaște într-un plan al mărturisirii gândurilor și sentimentelor.

Acumulările succesive de răspunsuri obținute din impulsul mărturisirilor formează adevărate pietre de temelie ale cadrului tău actual de gândire și acţiune.

Poți să faci din lumea pe care o divulgi un punct de referinţă al viitoarelor tale recizelări dacă înveţi să îmbunătăţeşti nu doar specificul mărturisirilor tale, ci mai ales conţinutul de adevăruri și falsuri acumulate. Nu lăsa uitării contribuția și impactul lor. Întoarce-te la arhetipul tău prin utilizarea Trigger-ului de tip „Before Delete”. Acest trigger capătă valenţele de accesoriu al justificării putinţei de a te confrunta cu tine însuți în contextul unei priviri detaşate faţă de lumea turnată în tiparele unei judecăţi universale a destinului uman.

Puneţi-mă față în față cu ideea unui fragment din povestea mea, redată printr-o confesiune incitantă şi interesantă care, paradoxal, este opusul a ceea ce cred că se așteaptă de la mine. Asta constituie cea mai banală scenă din reprezentaţia unei dispariţii, urmată de o apariţie fulminantă, demnă de orice magician. Is it just me, I'd like to know / Or are we all just a little blind?

Un om urcă scările de bloc. Pe la etajul şase, pe pânza memoriei lui apare o pată de lumină. Conturul ei are forma unei rame ovale care, din respect şi alte sentimente ascunse pentru fiinţa din tabloul compus instantaneu în amintire este, desigur o ramă Empire.

Toţi suntem captaţi de imaginile vii ale unui ecran modelat de experienţele trecute, realizându-se o simbioză cu invenţia minţii în care imaginile adevărurilor retrăite sunt un factor influenţabil.

Cel mai înalt punct de referinţă al viitoarelor tale recizelări se măsoară după timpul pe care îl acorzi acelui fragment din povestea vieţii tale care exprimă ideile şi sentimentele cuprinse între ceea ce numeşti realitatea imediată şi ceea ce derivă din ceea ce percepi a fi lumea exterioară.

Thing Called Love aduce în prim plan ideile şi sentimentele care te-au format, devenind structuri de suport ale actualizării tale ca om al momentului.

Dacă vrei să te situezi în topul preferinţelor oamenilor care citesc şi încearcă să te cunoască, mai întâi pune-i față în față cu ideea unui fragment din povestea ta. Asumă-ţi putinţa de a te confrunta cu tine însuți, îmbunătăţind conţinutul de adevăruri și falsuri acumulate de-a lungul timpului.

Uneori fragmentul cel mai interesant din povestea ta se referă la rolul pe care ţi-l asumi în momentul în care te decizi să accepţi o realitate care îţi depăşeşte aşteptările prin faptul că te aduce într-un plan de existenţă străin aspiraţiilor tale fireşti.* Notă: Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love

 


Ultimele articole accesate de cititori:

  1. Alchimistul (II)
  2. Alchimistul (I)
  3. Tango to Evora
  4. Lily was here

Alatura-te Comunitatii Neculai Fantanaru
decoration
Despre | Site Map | Termeni si conditii | Privacy | Parteneri | Feedback | RSS Feeds
© Neculai Fantanaru - Toate drepturile rezervate

Like Us On Facebook

Subscribe to us